Anthrax i Buzzcocks otvaraju Arsenalfest

"Arsenal 07" počinje večeras nastupima bendova "Anthrax", "Buzzcocks" i drugih, a posetioce festivala u Kragujevcu očekuju 23. i 24. juna i druga značajna svetska i regionalna muzička imena kakva su "Thievery Corporation", "Skindred", Dub FX, Ana Popović, Darko Rundek.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2017.

08:33

Anthrax i Buzzcocks otvaraju Arsenalfest

Hard rokeri "Epilog" imaju čast da otvore "Main Stage", gde večeras sviraju i slavni metalci "Anthrax", domaći "Kerber" i srpski Irci "Orthodox Celts".

Prve večeri na "Garden Stage"-u pored pankera "Bužcocks", domaćeg "Ritma nereda" i slovenačkog "Elvis Jackson"-a, nastupiće i instrumentalni rok bend "Fitnes", treš metalci "Alitor" i "Forever Storm", kao i death metal "Dead Joker".

Darko Rundek dolazi sutra u Kragujevac sa velikim pratećim bendom na turneji "Apocalypso Now" povodom 20 godina od izlaska svog kultnog prvog albuma "Apocalypso".

U petak, druge večeri na "Main"-u, uz Rundeka, bluz gitaristkinju Anu Popović i eklektični "Thievery Corporation", nastupiće i alternativci "Repetitor".

Na "Gardenu"-u 23. juna folk pankerima "Brkovi" pridružiće se metal kolege "Pero Defformero", kao i kultni "Bjesovi", a tu su i duhovita "Zvoncekova bilježnica", stoner grandžeri "Larska", kao i pankeri "Pankreas" i "Crveni karton".

"Goblini" će 24. juna zatvoriti "Arsenal fest 07" nastupom u sitne jutarnje sate na "Gardenu", gde će im prethoditi Kralj Čačka, alternativni "Damir Urban", Rambo Amadeus, zatim pank bendovi "Bolesna štenad", "Špajz" i "Raskid 13", kao i gotičari "Electro Vampires".

Završne večeri "Arsenala" na "Main Stage"-u sviraju "Škrtice", velški metal-hiphoperi "Skindred", australijska senzacija Dub FX i alternativni "Kanda, Kodža i Nebojša" sa Horsman Coyote-om.

"Arsenal" se održava u "Kneževom arsenalu" (Main stage), bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti" (Garden stage).

Tu je i "Explosive DJ Stage" u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici", gde dolaze poznati didžejevi kao što su Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MarkyZ.

Pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara. Ulaznica se može kupiti i svake večeri na ulazu u festivalski prostor i košta 1.500 dinara. Komplet će i na ulazu koštati 2.300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: