"Poslednji album grupe S.A.R.S"

Nakon pet studijskih i jednog albuma snimanog na koncertu, izdanje simboličnog naziva – „Poslednji album grupe S.A.R.S.“ objavljeno je danas ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2016.

19:57

Foto: Bojan Vasiljeviæ

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S. izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend ceo maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. Obeležavajući ovaj veliki jubilej održaće koncerte 4. juna u rovu Niške tvrđave i 30. jula na Šabačkom letnjem festivalu.

Bend S.A.R.S. je do danas uz šest albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“. Video-spot za singl „Glupost“ s novog albuma, koji su uradili s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabeležio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja „Poslednjeg albuma“ nisu tačne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će u budućnosti nastaviti da izdaju samo singlove.

Album možete preslušati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: