Kultura

Sreda, 26.08.2015.

14:45

Može li R.R. Martin da ide u korak sa "Igrom prestola"?

Po svemu sudeći, pisac Džordž R. R. Martin pisac knjiga “Pesme leda i vatre” prema kojima je snimljena popularna serija “Igra prestola”, ne može da piše brzinom kojom se snimaju nove epizode.

Izvor: hellogiggles.com

Default images
Foto: Gettyimages

Na konvenciji ljubitelja naučne fantastike u Spokejnu, pisac je upitan kada će biti objavljena knjiga “Winds of Winter”, a njegov odgovor nije se dopao fanovima.

“Serija se kreće kao lokomotiva. Pišu scenariji od 60 strana, a ja pišem romane od 1.500. Ko će znati? Ima perioda u kojima brinem zbog toga. Nekad me je baš briga. Brigom neću ništa postići. I dalje sedim za pisaćom mašinom i moram da pišem sledeću scenu, sledeću rečenicu... Ja ću samo ispričati moju priču, a oni svoju i adaptirati moje knjige, pa ćemo videti”, rekao je on.

Martin je takođe objasnio da će šesta sezona serije odstupati od knjiga, kao i da će možda poći “bržim alternativnim putem” do konačnog rešenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: