Politika 1

26.05.2024.

17:56

PUPS u centru Beograda sa građanima: Verujemo u pobedu 2. juna

U centru Beograda nikada veće interesovanje. Stefan Krkobabić i Vladimir Goati okruženi građanima.

Izvor: B92.net

PUPS u centru Beograda sa građanima: Verujemo u pobedu 2. juna
Risto Kostov

Podeli:

"Juče i danas imali smo iskrene i prijateljske susrete s građanima Beograda. Te razgovore o svakodnevnim životnim problemima danas, kao i o Beogradu sutra, nastaviće PUPS-ovi novoizabrani odbornici u Skupštini Grada Beograda. A delovaće odlučno da zahtevi Beograđana budu ispunjeni. Sa čvrstom verom u pobedu 2. juna!", izjavili su Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a i kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" i prof. dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a i predsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd, prilikom susreta s građanima prestonice Srbije. Na  Trgu Republike okupio se ogroman broj ljudi – i mladi i stariji.  

Risto Kostov

U predizbornoj akciji PUPS-a, koja je nastavak višegodišnje akcije "Prolećni vikendi s Beograđanima", aktivisti PUPS-a u svih 17 beogradskih opština imali su iskrene susrete s građanima, počev od najstrožijeg centra do najudaljenijih gradskih opština.

Risto Kostov

U razgovorima s građanima Novog Beograda, Rakovice, Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Čukarice, Surčina... učestvovali su i potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić i Risto Kostov, koordinator aktivnosti za Grad Beograd Mira Jovanović i član Izvršnog odbora Snežana Petrović. 

Risto Kostov
Risto Kostov
Risto Kostov

1 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: