Maraja Keri konačno otkrila: Koliko zaradi svake sezone od svoje najpopularnije božićne pesme?

Maraja Keri dobija ogromne svote novca svake božićne sezone za svoj hit "All I Want For Christmas Is You", a prema podacima koje objavljuju strani mediji, pevačica je na pesmi zaradila ukupno 60 miliona, s tim da svake božićne sezone singl donese dodatnih milion dolara.

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

12:43

Maraja Keri konačno otkrila: Koliko zaradi svake sezone od svoje najpopularnije božićne pesme?
Foto: Profimedia

Keri je bila koautorika i koproducirala je pesmu s Valterom Afansiefom (poznatim producentom pjesme Selin Dion "My Heart Will Go On") za svoj četvrti studijski album i prvi praznični album, "Merry Christmas".

Navodno, duo je napisao i producirao pesmu za samo 15 minuta. Objavljena je 1994. godine i postala je božićni hit te svake godine dobija veliki broj pregleda.

U izveštaju za 2018. procenjuje se da je Keri zaradila ukupno više od 60 miliona dolara na pesmi. Naime, pesma svake godine zarađuje između 600.000 i milion dolara.

"All I Want for Christmas Is You" je najveći međunarodni hit Maraji Keri, koji je bio na vrhu top lista u dvadeset šest zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: