Novi akcioni hit Nikolasa Kejdža - glumac kao u svojim "najslavnijim danima"

Stvari kreću nepredviđenim tokom, pa je Kejdž prisiljen da se ponovo "uživi" u svoje najslavnije dane i likove koje je tumačio na filmskom platnu, kako bi spasao sebe i svoje najbliže.

Izvor: B92

Utorak, 22.09.2020.

12:31

Novi akcioni hit Nikolasa Kejdža - glumac kao u svojim
Foto: Gettyimages/ Jason Kempin

Naziv novog filma jeste "The Unbearable Weight of Massive Talent", a snimaće se pod okriljem "Lionsgate". Tifani Hadiš biće vladina agentkinja koja se bori protiv najveće kriminalne organizacije u Evropi.

Ona je ekscentrična buntovnica, dok je Nikolas Kejdž neka vrsta "samog sebe", glumac koji je mnogo obećavao, ali je sada na ivici finansijskog sloma, "jer je prihvatao da glumi u toliko mnogo niskobudžetnih filmova". On prihvata prihvata vladinu ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanskoj zabavi "super-obožavaoca", koji je, zapravo, član meksičkog kartela narko-dilera.

Osim Hadiš i Kejdža, u filmu glume i Pedro Paskal (diler-obožavalac) i Šeron Horgan (Kejdžova bivša žena).

Reditelj filma jeste Tom Gormikan, što će biti njegovo drugo ostvarenje, nakon 2014. godine i romantične komedije ''Da li smo mi u šemi?'' (That Awkward Moment).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: