DS:Policija upala u prostorije u KG

Predsedik DS Bojan Pajtić najoštrije je osudio upad policajaca u prostorije te stranke u Kragujevcu kao nešto što se "nije dogodilo 15 godina".

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

17:47

Default images

"U ime DS-a upozoravam vlast da se ne iživljava slanjem policije u stranačke prostorije DS-a i da to nećemo tolerisati i da ćemo umeti da odgovorimo na takvo ponašanje. Nema šta da traži policija u prostorijama DS-a", rekao je Pajtić u Kragujevcu.

Demokrate su rekle novinarima da je policija proveravala da li se u DS-u pripremaju neki odlasci na protest protiv Vlade Srbije, a da je osobama koje su bile u prostorijama rečeno da je to uobičajena provera i da se sprovodi i u drugim strankama.

U DS-u su rekli da o navodnom protestu ne znaju ništa i da kada budu učestvovali na protestima, to sigurno neće biti tajno.

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Goran Živković potvrdio je agenciji Beta su dvojica pripadnika policije ušla u prostorije DS-a, ali je rekao da su oni to učinili bez naređenja, kao i da će ispitati slučaj i da se izvinjava Demokratskoj stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: