SNS: DS optužbama vređa građane

Novosadski odbor SNS saopštio je da DS vređa građane kad optužuje za prekrajanje izborne volje birača ucenama, pritiscima i kupovinom odbornika i poslanika.

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

18:54

Default images

Naprednjaci navode da su se funkcioneri DS, dok su bili na vlasti, toliko bahato ponašali u skupštinama od kojih su, kako smatraju, napravili "pijace" umesto domova demokratskog odlučivanja demokratski izabranih narodnih predstavnika.

SNS navodi da i danas na pokrajinskom nivou, gde demokrate drže vlast, postoje prelasci poslanika u DS "koji nisu baš logični".

"Podsećanja radi, dve poslanice, jedna iz Nove Srbije Velje Ilića a druga iz PS S Bogoljuba Karića, naprasno zaključuju da im je ipak bliži Bojan Pajtić od Aleksandra Vučića i da im je uz Pajtića bolja budućnost", navode naprednjaci.

SNS smatra da iza pomenutog prelaska u DS ima ipak "nešto više od tog besmislenog verovanja" i pozivaju nadležne državne organe da ispitaju pomenuti slučaj, ali i "brojne prethodne prljave radnje u skupštinama širom Srbije".

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da SNS nastavlja pritiske na poslanike u Skupštini Vojvodine i ne bira sredstva da dođe na vlast u pokrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: