"Jahjaga da ne ide u Beograd"

Većina građana Kosova, čak 61 odsto njih, smatra da kosovska predsednica Atifete Jahjaga ne treba da poseti Beograd, pokazala je najnovija anketa.

Izvor: B92

Nedelja, 19.10.2014.

13:26

Default images

Jahjaga je, kako podsećaju prištinski mediji, pre izvesnog vremena dobila poziv od Evropske komisije da učestvuje na skupu u Beogradu, a poziv je bio potvrđen i iz kabineta kosovske presednice ali posle toga je u javnosti rečeno da Jahjaga razmatra da li da ide u Beograd ili ne.

Kako navode mediji, odluka da li da ide ili ne postala je još teža nakon događaja koji su se desili na utakmici Srbije - Albanija.

Agencija "Kosovapres" sprovela je anketu s pitanjem "da li kosovska predsednica treba da poseti Beograd" u kojoj je 61 odsto građana odgovorilo sa "ne".

"Za" je bilo 35 odsto anketiranih, dok je četiri odsto reklo da "ne zna".

Anketa je okončana sinoć u 24 sata, a građani koji su glasali očekuju odluku Jahjage da li će posetiti Beograd, prenose prištinski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: