Beograđani,uklonite stvari s terasa

Večeras je apelovano na Beograđane da zbog olujnog vetra osiguraju sve stvari na terasama kako ne bi ugrozili sigurnost građana.

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

19:22

Default images

Potrebno je ukloniti ledenice koje mogu predstavljati opasnost i posipati so ispred ulaza zgrada, apelovao je načelnik Odeljenja za praćenje, koordinaciju i upravljanje projektima "Čvorište" Darko Glavaš u saopštenju Beoinfa, podsetivši vozače na poseban oprez.

On je naveo da su sada sve gradske ekipe na terenu, pa se sugrađani mole za saradnju, strpljenje i razumevanje.

Glavaš ističe i da je zbog vetra orkanske jačine i snežnih nanosa na nekoliko linija gradskog prevoza na Zrenjaninskom putu otežano kretanje.

Ovu deonicu održava republičko preduzeće za puteve "Beograd", ali im sada pomažu i ekipe JKP "Beograd-put" i PKB korporacije, iako to nije u njihovoj nadležnosti, jer su smetovi visine i do metar i po.

Otežano je kretanje gradskog prevoza na linijama prema Jabučkom ritu, naselja Vrbovski i Besni fok i te deonice od snežnih smetova trenutno održava osam kamiona i četiri specijalne mašine sa raonicima, naveo je Glavaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: