Brže reforme razlog za izbore

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da Vlada Srbije nije radila loše, ali da je osnovni razlog za izbore brzina u sprovodjenju reformi.

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

14:46

Default images

"Mnogo toga smo uradili, od Briselskog sporazuma, početka pregovora sa Evropskom unijom. To su sve veliki koraci, ali činjenica je da se teško živi i mi moramo brže, moramo da povećamo zaposlenost, sprovedemo ekonomske reforme", rekla je Mihajlovićeva novinarima u beogradskom Centru "Sava", gde je održana vanredna izborna skupština SNS-a.

Mihajlovićeva, koja je i ministarka energetike, kazala je da je danas za SNS svečani dan, jer je "osveženo" Predsedništvo i Aleksandar Vučić ponovo izabran za lidera stranke.

Prema njenim rečima, Vučić će na sutrašnjoj sednici Predsedništva predložiti smernice za dalji rad.

Na pitanje da li se razgovaralo o kandidatu SNS-a za gradonačelnika Beograda, Mihajlovićeva je kazala da će to biti jedna od tema sutrašnje sednice Predsedništva koja će početi u 10 časova.

Upitana kakvu reakciju premijera i lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića očekuje na predlog o vanrednim izborima, ona je kazala da su se danas u SNS-u isključivo bavili budućnošću svoje stranke, kao i smernicama za dalji i brži razvoj Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: