Vučić: Udovičić nije "tvitovao"

Aleksandar Vučić odbacio je danas primedbu opozicije da je kandidat za ministra sporta Vanja Udovičić “tvitovao” i loše pisao o poslanicima i parlamentu.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

15:53

Default images

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je rekao u Skupštini da Udovičić nema Tviter nalog i da je on “miran i vredan i strpljiv” i sigurno ne bi pisao loše o poslanicima i parlamentu.

“"Vanju dugo poznajem. On nema Tviter nalog i to je sa lažnog naloga pušteno. Mogli ste da ga pitate da li je to učinio"”, rekao je Vučić, dodajući da bi se i on i Udovičić izvinili da je kandidat za ministra sporta nešto loše pisao na Tviteru.

Prethodno je poslanik DSS-a Aleksandar Pejčić reklamirao povredu Poslovnika, navodeći da kandidati za ministre "tvituju" i šalju SMS poruke.

"Nadam se da će se izviniti kad postanu ministri. Udovičić je napisao tvit i očekujem da se Aleksandar Vučić i Ivica Dačić izvine i nauče kandidate elementarnim stvarima i da poštuju rad parlamenta"”, rekao je Pejčić.

Inače, nakon jednočasovne pauze, nastavljena je rasprava u Skupštini Srbije o izboru rekonstruisane Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: