Marku Miloševiću otkazuju bubrezi?

Milica Gajić, nevenčana supruga Marka Miloševića, izjavila da se Marko neće vraćati u Srbiju i da je teško bolestan. Press saznaje da mu otkazuju bubrezi.

Izvor: B92, Press

Sreda, 11.07.2012.

09:11

Default images

Sin bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića nalazi se na lečenju u Rusiji, a otkazuju mu oba bubrega i životno je ugrožen, piše Press.

Milica Gajić je prethodno za izdanje Nedeljnik Pressa rekla da se "Marko sigurno neće vratiti u Srbiju, niti je ikada za ovih 12 godina pomišljao na to".

"U Mirino ime ne mogu da govorim, ali što se mog muža tiče, to mogu odgovorno da tvrdim jer znam njegov decidirani stav. Nikad više u Srbiju", kazala je Milica Gajić.

Podsetimo, priče o povratku Marka Miloševića i Mire Marković, njegove majke i supruge Slobodana Miloševića, aktuelizovale su se nakon pobede SNS-a na parlamentarnim izborima i Tomislava Nikolića na predsedničkim, kao i nakon davanja mandata Ivici Dačiću, lideru SPS-a za sastav nove vlade u kojij će biti SNS-koalicija oko SPS-URS, o čemu je izveštavao i B92.

Tome u prilog su išli i incidenti u izbornoj noći u Požarevcu, rodnom gradu MIloševića, kada su naprednjaci upali u tabor demokrata uz povike da je njihovo vreme prošlo, a da njihovo tek dolazi..

Milica Gajić je Nedeljnika rekla da je u kontaktu s mužem, kao i da je Marko Milošević teško bolestan, ali nije rekla o kojoj se bolesti radi.

"Ono što se ne zna, ili ne želi da zna, jeste da je Marko teško bolestan i da ne živi životom ni nalik onom kako se ovde pretpostavlja. Trenutno vodi bitku protiv jako ozbilje bolesti i ona je, pored onoga što mu se svih ovih godina tovarilo na leđa presudan faktor za njegovu odluku da se zaista nikada ne vrati u Srbiju", kazala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: