OEBS podrzao ponavljanje izbora na spornim mestima

Izvor: B92

Četvrtak, 01.08.2002.

18:51

Default images
Misija OEBS-a u SRJ podrzava ideju da u skladu sa srpskim izbornim zakonom, eventualne neregularnosti treba da rese nadlezne institucije, sto su u slucaju lokalnih izbora u Bujanovcu - Opstinska izborna komisija i Opstinski sud. Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Jugoslaviji saopstila je u cetvrtak da je registrovala odluku Opstinske izborne komisije u Bujanovcu da prihvati odredjene zalbe predstavnika Koalicije za Bujanovac koje se ticu sprovodjenja izbora u toj opstini. "Istovremeno, Misija OEBS-a u SRJ podseca da je izbore pratila Posmatracka misija koja je u preliminarnoj oceni zakljucila da su izbori generalno sprovedeni u skladu sa medjunarodnim obavezima i standardima demokratskih izbora", pise u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

18 h

Podeli: