Pančevo:Vozač BMW pušten na slobodu

Vozač BMW, koji je juče usmrtio dve devojke zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, pušten je na slobodu, saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

16:37

Default images

U dosadašnjoj istrazi policija je utvrdila da je vozač BMW-a bio pod dejstvom alkohola i da nije poštovao pravila u saobraćaju.

Dve osobe teške povređene u petak uveče na pančevačkom putu i dalje su životno ugrožene.

"Činjenično stanje je da je vozač bio pod uticajem alkohola i nakon kontrole alkotest, na licu mesta vozač se upućuje na vađenje krvi dva puta na sat vremena, pa će se analizama utvrditi tačna količina koja je bila u njegovom organizmu. U ovom slučaju bio je prolaz kroz crveno svetlo i sudar dva vozila, a pojavila su se dva krunska svedoka koja su potvridila da je BMW prošao kroz crveno svetlo i nažalost izazvao katastrofalnu posledicu ", kaže Milomir Čabarkaba, pomoćnik načenika saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: