PAVKOVIC: KRAJEM MARTA ODLAZIM SA DUZNOSTI

Izvor: B92

Petak, 15.03.2002.

19:00

Default images
Nacelnik Generalstaba Vojske Jugoslavije Nebojsa Pavkovic izjavio je u petak da je za privodjenje potpredsednika Vlade Srbije Momcila Perisica saznao u petak ujutru. On je Televiziji Pink rekao da se "jutros cuo sa vojnim tuziocem Nebojsom Petrovicem" koji ga je informisao o privodjenju Perisica. "Nista vise od toga ne mogu da vam kazem", dodao je Pavkovic. "Nista vise od toga ne mogu da vam kazem", dodao je Pavkovic.

Nacelnik Generalstaba Nebojsa Pavkovic izjavio je da "krajem marta odlazi sa duznosti". U intervjuu za beogradski "Nacional", na pitanje kada ce u penziju, Pavkovic je odgovorio: "Krajem marta odlazim sa duznosti. Bicu tu, u zemlji". Pavkovic je optuzio potpredsednika Vlade Srbije i bivseg nacelnika Generalstaba VJ Momcila Perisica za nenamensko trosenje novca dok je bio na duznosti u Generalstabu. "On je VJ doveo u situaciju da sada ima prelazne obaveze koje su 4,5 milijardi dinara.

Naravno da o tome postoje i papiri, od toga s koliko je nova vojska raspolagala u tom periodu, do toga kako je novac trosen", rekao je Pavkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: