Uhapšena oba napadača na zlataru

Beogradska policija uhapsila je obojicu razbojnika koji su brutalno ubili vlasnicu zlatare u Obrenovcu Snežanu Pajić (48) naočigled njenog sina.

Izvor: Blic, Tanjug

Petak, 30.12.2011.

12:04

Default images

Posle Dušana Stankovića (25), koji je uhapšen ranije danas, policija je večeras uhapsila i Goran Živkovića zvanog Golub (39).

Inspektori Odeljenja za krvne i seksualne delikte kriminalističke policije Beograd, zajedno s pripadnicima Specijalne antiterorističe jedinice, uhapsili su Dušana C. zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo.

Oni su 26. decembra sa fantomkama i kapuljačama na glavama istrčali iz kola, a Snežana je instinktivno stala na vrata i suprotstavila im se kako bi zaštitila sina Darka koji je u tom trenutku u radionici iznad zlatare nadgledao monitore sa kamerama.

Živković je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela razbojništva zbog kojih je do juna ove godine izdržavao zatvorsku kaznu u KPZ Zabeli, naoružan je i sklon pružanju otpora.

Kako "Blic" saznaje, obojica razbojnika su od ranije poznati policiji.

Dve osobe pucale su u ponedeljak uveče u vlasnicu zlatare u Obrenovcu, koja je ubrzo preminula usled zadobijenih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: