"Istina o dogovoru o prelazima"

Predsednici Skupština opština sa severa Kosova pozvali su ministra Gorana Bogdanovića da dođe i obavesti ih o dogovorima vezanim za prelaze Brnjak i Jarinje.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2011.

15:49

Default images

Bogdanoviću su pismo sa pozivom uputili čelnici SO Zvečan, Zubin Potok, Kosovska Mitrovica i Leposavić, tražeći hitan sastanak na kome će biti i predsednici tih opština i odborničkih grupa, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik SO Zvečan Dobrosav Dobrić.

Kako je navedeno, čelnici opština očekuju da na tom sastanku, koji bi bio priprema za održavanje zajedničke sednice SO, budu upoznati s postignutim rešenjima za administrativne prelaze Brnjak i Jarinje, s obzirom na to da do sada nisu dobili zvaničan tekst Sporazuma, a ni informaciju sa objašnjenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

17 h

Podeli: