Nikolić: Promene ponovo potrebne

Predsednik SNS Tomislav Nikolić izjavio je da su danas ponovo potrebne promene, "pa čak možda i na isti način kao što je do njih došlo 5. oktobra 2000. godine".

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2010.

20:07

Default images

On je rekao da su u petooktobarske promene bile potrebne, ali da se u prethodnoj deceniji nisu ostvarile one koje je tražilo srpsko društvo.

On je rekao da su za obećanja koja nisu ispunjena krivi predsednik Srbije Boris Tadić i Vlada Srbije i dodao da će Srbiji, ako nastavi da "trpi" ta neispunjena obećanja, biti "sve gore i gore".

Prema njegovim rečima, istorijska distanca o događajima 5. oktobra 2000. godine moći će da se da tek kada se nekoliko puta u Srbiji promeni vlast, ali te distance nema, jer je "ista vlast u kontinuitetu 10 godina".

Lider SNS je istakao da sve više građana Srbije govori da nešto u glavama političara nije u redu, jer "koga god da narod izabere na vlast taj postane za kratko vreme diktator i smatra da na bilo koji način treba da ukloni sve oni koji su mu konkurencija".

"DOS-ova vlast ne trpi konkurenciju, uklanja je na sve moguće načine, ne mislim na fizičko likvidiranje, ali u kakvoj su panici od SNS mislim da su veoma blizu i toga“ dodao je Nikolić. 5. Oktobar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: