Potonuo trajekt u Kambodži

Najmanje 17 ljudi, za koje se strahuje da su se udavili, nestalo je kada je preopterećeni trajekt potonuo u reci Mekong u Kambodži, saopštili su zvaničnici.

Izvor: B92

Nedelja, 11.10.2009.

11:32

Default images

Među nestalima je 14 žena i trojica muškaraca koji su putovali na obred u lokalnom budističkom hramu u severoistočnoj pokrajini Kratia, kada je, zbog snažne struje, trajekt na kojem su se nalazili potonuo.

"Oni nisu mogli da sačekaju da stignu na obred, pa su se svi ukrcali na isti trajekt", rekao je za Rojters lokalni zvaničnik Som Sarit.

Vlasti su posle nesreće pronašle i devet motorcikala s trajekta, koje je reka izbacila na obalu u oblasti nedavno pogodjenoj poplavama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: