Zabranjena "potraga za premijerom"

Policija nije dozvolila da se održi akcija "U potrazi za premijerom", u organizaciji pokreta "Evropa nema alternativu".

Izvor: B92

Petak, 07.03.2008.

14:43

Default images

Članovi tog pokreta planirali su da akciju sprovedu ispred zgrade u kojoj živi predsednik Vlade Vojislav Koštunica i da u premijerovoj kući, uz kafu i ratluk, koje su mu doneli kao poklon, uruče pismo u kojem ga pozivaju da Srbiju vrati na put ulaska u Evropsku uniju.



Nameru članova pokreta "Evropa nema alternativu" da Koštunici uruče 200 grama kafe i ratluk i uz čašicu razgovaraju s njim u njegovom stanu, o evropskim integracijama, sprečila je policija, koja ih je zaustavila nedaleko od zgrade u kojoj živi premijer.

Kako policija nije htela da popusti, članovi pokreta zalepili su na fasadu jedne zgrade plakat na kojem je pisalo "Koštunice, javi se da idemo zajedno u Evropu", i ostavili poklon.

Inače, ratluk i kafa, koje članovi pokreta nisu uspeli da uruče pemijeru, kao i zalepljeni plakat, odmah nakon što je skup završen, ukradeni su.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: