Devojčicama ugrožen život

Tri devojčice povređene u subotnjoj saobraćajnoj nesreći na putu Subotica-Novi Sad i dalje su u komi i njihovi životi su ugroženi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.10.2007.

17:30

Default images

Prema rečima doktorke novosadske Dečje bolnice Biljane Drašković, sestre Miljana (12), Jovana (10) i Jelena (5) Borenović su, zbog teških povreda glave, i dalje u komi i njihovi životi su ugroženi. U najtežoj situaciji je petogodišnja Jelena Borenović, koju su lekari više puta reanimirali, rekla je Draškovićeva i dodala da se sve tri sestre i dalje nalaze na Odeljenju intenzivne nege.

Stanje Teodore Zagorac (7) je bolje i ona je prebačena na Odeljenje ortopedije.

Miljana, Jovana i Jelena Borenović su u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su njihovi roditelji Marinko i Zlata Borenović poginuli, zadobile teške povrede glave i prelome butnih kostiju, dok Teodora Zagorac ima povrede glave i slomljene butne kosti.

Nesreća se dogodila u subotu ujutro, nadomak Novog Sada, na deonici Sirig-Čenej.

U nesreći je lakše povređeno i troje putnika u autobusu - Viola N. i Bojan K., oboje iz Srbobrana, i Ilona R. iz Novog Sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: