Drama na Kosovu – Kurti: "Znaju da se bliži kraj"; "Uništena je"; Vučić: "Došlo do sukoba" VIDEO

Nakon Zubinog Potoka i severnom Kosovskom Mitrovicom čule su se sirene za vazdušnu opasnost. Mediji su javili i da su odjekivale detonacije.

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2022.

13:41

Drama na Kosovu – Kurti:
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Najpre je javljeno da su članovi izborne komisije u pratnji tzv. kosovske policije nasilno ušli u zgradu Opštine Zubin Potok, zbog čega su se pobunili građani koji su se tu zatekli. Zatim je stigla vest da je ista akcija sprovedena i u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Prema pisanju medija, pripadnici policije u pratnji članova opštinske komisije nasilno su upali u prostorije opštine u Zubinom Potoku, obili vrata i zamenili brave, pre nego što su napustili zgradu.

I članovi opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici u pratnji specijalne kosovske policije upali su u prostorije koje je OIK koristila tokom prethodnih izbora, a gradom su odjekivale detonacije od topovskih udara, i čuju se sirene, javlja Kosovo online.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: