"Dragan Đilas da se povuče iz politike"

Konzervativni pokret NAŠI poziva lidera SSP-a Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2022.

11:43

EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

Kako se navodi na sajtu tog pokreta, Đilas je do sada "bezbroj puta dokazao da mu politika služi isključivo za mešetarenje i sticanje ličnog bogatstva, a ne kao sredstvo preko kojeg bi dao doprinos za bolji život građana Srbije i razvoj naše države".

Taj pokret na svom sajtu još navodi i da je bogatstvo Đilasa, "koje se meri stotinama miliona evra", "njegova osnovna vodilja u bavljenju politikom", kao i da se "njegova politička ideologija svodi na aktivnosti kako uvećati lično bogatstvo i kako ga sačuvati".

"Zato i ne treba da nas čude njegove očajničke izjave u kojima poručuje da je spreman da \'uvede sankcije Rusiji\' ili njegovi odlasci u Vašington gde se sastaje sa Gabrijelom Eskobarom kojeg moli da ga SAD dovedu na vlast jer ga ne žele građani Srbije, a da će za uzvrat bespogovorno ispunjavati sve što budu tražili od njega", stoji u saopštenju pokreta.

Na kraju se navodi i da se pokret poziva Đilasa da se povuče iz političkog života i da "prestane sa daljim obmanama građana Srbije, jer on nije nikakav lider opozicije već tajkun i zapadna marioneta koja ne bira sredstva kako ponovo da dođe na vlast".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: