Ubedljiva pobeda SNS u Negotinu i Mionici

Lista Aleksandra Vučića dobila je preko 70 odsto glasova u Negotinu i Mionici.

Izvor: B92

Nedelja, 17.10.2021.

21:11

Ubedljiva pobeda SNS u Negotinu i Mionici
TANJUG/ ZORAN MIRKOVIC/bs

U 20 sati okončano je glasanje za odbornike u Skupštini opštini Negotin.

Birački odbori će nakon što prebroje glasačke listiće i popune zapisnike sav birački materijal predati Izbornoj komisiji opštine Negotin.

Na lokalnim izborima u Negotinu je na 72 biračka mesta do 19 časova zabeležena prosečna izlaznost od 36,4 odsto, što je na nivou ranijih godina, navode Večernje novosti.

U jedinstven birački spisak je inače upisano 37.313 birača koji su glasali za 45 od 141 kandidata za odbornike na šest lista. Među njima su "Aleksandar Vučić-Za našu decu-Ivica Dačić", "Dr Vojislav Šešelj-Srpska radikalna stranka", "Krsta Stanković Njenjulović-Narodna stranka", "NADA za Negotin-Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS)-Demokratska stranka Srbije (DSS)-Nacionalno demokratska alternativa-dr Miloš Jovanović-Žika Gojković" , "Zdrava Srbija-Milan Stamatović" i "Savez 90 Zelenih Srbije-Miloš Simić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: