Završen razgovor Tadić-Koštunica

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2004.

08:41

Default images

Razgovor Tadića i Koštunice o izradi novog ustava i proteklim lokalnim izborima završeni su oko 19.30 i nastavljaju se sutra.

Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Vojislav Koštunica nastaviće u petak razgovor o situaciji na Kosovu i Metohiji, saradnji Srbije sa Haškim tribunalom i o mogućim koalicijama posle prvog kruga lokalnih izbora, saopšteno je iz Vlade Srbije. U kratkom saopštenju iz Kancelarije za saradnju s medijima navodi se samo da su Tadić i Koštunica o situaciji na Kosovu i saradnji Srbije s Haškim tribunalom za ratne zločine razgovarali u okviru redovnih konsultacija. Dodaje se da je na sastanku bilo reči i o političkoj situaciji u Srbiji posle prvog kruga lokalnih izbora i mogućim koalicijama, i da je dogovoreno da razgovori budu nastavljeni sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: