Muškarac izbo pekara u Pančevu, pa krenuo na prolaznike

Policija je u Pančevu uhapsila V. J. (32) zbog pokušaja ubistva u pekari u naselju Vojlovica, a zatim i napada na više slučajnih prolaznika.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

10:01

Muškarac izbo pekara u Pančevu, pa krenuo na prolaznike
EPA-EFE Sascha Steinbach

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je u četvrtak oko 17.30 "V.J. iz Pančeva nakon kraće svađe zadao više uboda nožem u predelu leđne strane grudnog koša oštećenom licu (30) nakon čega je nasrnuo na više slučajnih prolaznika koje tom prilikom nije povredio".

Izbodeni je zadobio teške telesne povrede, na lečenju je u Kliničkom centru Srbije i u stabilnom je stanju, saopštilo je tužilastvo.

Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tužilastvo je V.J. odredilo zadržavanje do 48 sati, a u tom roku biče i saslušan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: