S prozora Putinovog aviona slikani srpski "migovi" FOTO

Ruski novinari objavili su na Tviteru fotografiju srpskih "migova" slikanih kroz prozor aviona kojim je predsednik Rusije Vladimir Putin doputovao u Beograd.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 17.01.2019.

15:25

S prozora Putinovog aviona slikani srpski
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

Putinov avion iznad Beograda pratili su lovci "mig-29", koje je ranije Rusija isporučila Srbiji u okviru vojno-tehničke saradnje, napisano je uz fotografiju.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je u Beograd u jednodnevnu posetu, a srpski politički vrh dočekao ga je na aerodromu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potom je priredio za predsednika Rusije Vladimira Putina svečani doček ispred Palate Srbija. Vučić i Putin su se zatim uputili na sastanak u užem formatu.

Oni će prvo razgovarati tet-a-tet, a potom će im se pridružiti i nekoliko ministara. Nakon toga biće održan sastanak delegacija dve zemlje i potpisan čitav niz dokumenata.

Sve detalje posete Vladimira Putina Srbiji pratite u našem blogu uživo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: