Beograđani "odbranili drveće" – za sada... FOTO

Beograđani koji žive oko Topličinog venca sprečili su seču drveća u tom delu centra prestonice, što je predviđeno “planom rekonstrukcije“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

15:01

Beograđani
screenshot

Kako su stanari rekli za B92.net, oni nemaju ništa protiv uređenja parka i stvaranja pešačke zone, ali se protive seči drveća koje se na tom mestu nalazi više od 60 godina.

“Jedan komšija je video da pristiže mehanizacija i viknuo je da siđemo, izašli smo i stali kod stabala”, kaže jedna od stanarki. Kako dodaje, zaposleni u Gradskom zelenilu su otišli sa Topličinog venca i naveli da će “javiti kome treba šta se desilo”. Podsetimo, "odbrana drveća" je organizovana i u maju ove godine, na Petlovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

17 h

Podeli: