Istražni sudija ne želi da prejudicira

Izvor: B92

Nedelja, 16.05.2004.

12:53

Default images

Istražni sudija pretpostavlja da će "prva kvalifikacija" napada na Gordanu Đinđić Filipović "verovatno biti pokušaj ubistva".

Dragan Obradović ne želi da prejudicira stvari "koje su u nadležnosti okružnog tužioca" i da će to zavisiti od rezultata konačne istrage. On je rekao da tokom istrage o napadu na nisu uočeni vidljivi tragovi premetačine u kući ili dvorištu porodične kuće u valjevskom naselju Beloševac.

Istražni sudija nije mogao da komentariše ni to da li su dvojica napadača bili maskirani i na koji način. "Ti detalji bi mogli da utiču na dalju istragu, a eventualnim počiniocima ovog krivičnog dela da pomogne da prikriju tragove", rekao je Obradović.

On je rekao da je, prema izjavama odgovornih u valjevskom SUP-u, posle napisa u medijima da dobijaju anonimne pretnje i da im je ugrožena bezbednost, porodici Gordane Đinđić-Filipović nuđena "stalna policijska zaštita", ali da su je ona i njen suprug Milomir Filipović odbili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: