Četvrtak, 02.03.2017.

14:38

Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO

Predsednik SRS Vojislav Šešelj pokušao je da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije na mestu koje je bilo pripremljeno za Maju Gojković.

Izvor: Tanjug

Šešelj hteo u stolicu Maje Gojković: Dame i gospodo VIDEO
Foto: Tanjug

Šešelj se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora.

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

Nakon kraće rasprave sa skupštinskim službenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranačkim prostorijama, održao stojeći ispred postavljenog stola.

Lider radikala je nešto ranije izjavio da njegova SRS kreće u kampanju u petak "ometanjem Federike Mogerini".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: