LDP: Radulović politički diletant, sprečava svaki dogovor

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović je politički diletant koji na svaki mogući način sprečava dogovor opozicionih partija, saopštila je LDP.

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

17:12

LDP: Radulović politički diletant, sprečava svaki dogovor

Član Predsedništva te stranke Đorđo Žujović u saopštenju je naveo da Radulović, od trenutka kada je izašao iz vlade, svojim postupcima opstruira bilo kakvu šansu da se napravi alternativa vlasti Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera.

Žujović navodi da Radulović poziva određene političke partije da nestanu iz političkog života, ne razumevajući da u demokratiji mogu da postoje i drugačija mišljenja, a da to ne bude rezultat nekih pogrešnih motiva koji stoje iza toga.

Navodeći da LDP ima svoju politiku, načela i stavove, Žujović kaže da će ta stranka na izborima kandidovati politiku koja je alternativu onome što radi Vučić, ali da nikada neće pristati da zbog jeftinih poena učestvuje u Radulovićem cirkusu.

Radulović je ranije saopštio da Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i "cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja i pozvao ih da siđu sa političke scene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: