TV B92: Ekskluzivni intervju Mila Đukanovića

Televizija B92 u četvrtak 15. septembra od 21h emituje ekskluzivni intervju Mila Đukanovića, predsednika Vlade Crne Gore, koji će govoriti na razne teme.

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

14:02

TV B92: Ekskluzivni intervju Mila Đukanovića

Premijer Crne Gore Milo Đukanović u razgovoru s urednicom i novinarkom Ivanom Konstantinović govoriće o odnosima Beograda i Podgorice, Kosovu, NATO, predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori i o političkim prilikama i budućnosti te zemlje.

"U specijalnoj emisiji koja se emituje u četvrtak od 21h na televiziji B92, gledaoci će od premijera Crne Gore Mila Đukanovića, koji je bio učesnik svih važnih pollitičkih procesa u regionu u poslednjih 25 godina, čuti kako pozicionira Crnu Goru koja je pred vratima NATO-a i na koji način opisuje kvalitet odnosa i saradnje Beograda i Podgorice", nagoveštava novinarka B92 Ivana Konstantinović koja je pratila prilike u Crnoj Gori pre i posle referenduma o nezavisnosti, kao i sam čin osamostaljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: