Martinović: Vučićev ekspoze naučni rad

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović izjavio je da će SNS glasati za program i sastav buduće vlade Srbije koje je predložio mandatar Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Sreda, 10.08.2016.

21:35

Martinović: Vučićev ekspoze naučni rad

On je naveo da će se to dogoditi zato što je u prethodnom mandatu vlada očuvala stabilnost zemlje i uvela red u sistem javnih finansija.

Martinović je tokom skupštinske rasprave o izboru vlade ocenio da je ekspoze mandatara "svojevrstan naučni rad u kome se Vučić dotakao nadležnosti svakog ministarstva u Vladi Srbije".

"Ovaj ekspoze ima više stranica od svih ekspozea koji su čitani u skupštini od 2001. do 2008. godine, zato što su mandatari u tom periodu olako shvatali taj posao jer su znali da imaju većinu", kazao je šef poslanika SNS-a.

Martinović je naveo da je prethodna vlada Aleksandra Vučića uspostavila makroekonomsku stabilnost zemlje i red u sistemu javnih finansija.

"Drugi razlog zbog koga ćemo glasati za program i sastav nove vlade je to što je Aleksandar Vučić uspeo da sprovede ovaj naš mali srpski brod kroz svetske Scile i Haribde bez ikakvih oštećenja. Srbija je danas mirna i stabilna, to je malo kome u Evropi pošlo za rukom, a pošlo je Aleksandru Vučiću i njegovoj vladi", naveo je Martinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: