Đelić: Istraga o Janjuševiću i Kolesaru još traje

Izvor: B92

Petak, 08.08.2003.

11:26

Default images

Ministar finansija u Vladi Srbije Božidar Đelić rekao je da je još u toku istraga o tome da li su Vladini službenici Zoran Janjušević i Nemanja Kolesar platili porez na dohodak, a da su zbog toga naročito traženi podaci od Mađarske. "Podaci se ne uzimaju samo od banaka, već i od drugih insitucija", izjavio je Đelić, dodavši da Zakon o poreskom postupku sprečava iznošenje u javnost pitanja oko plaćenog poreza.

Đelić, koji je član Saveta Agencije za sanaciju banaka, rekao je da nije dobio nikakvo pismo od Kolesara, koji je u četvrtak od tog tela zatražio izjašnjavanje o tome da li u njega ima poverenje. "Ta procedura mi je malo čudna, kako Savet može da prosuđuje o tome da li on treba da ostane na mestu direktora Agencije", rekao je Đelić, dodajući da je Kolesar suviše kratko bio direktor da bi moglo da se prosuđuje o njegovom radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: