LDP: Neostvarene ambicije DJB na Vračaru

Opštinski odbor LDP Vračar saopštio je da sa sa žaljenjem konstatuje da Pokret DJB besan što nije uspeo u svojim ucenama koje bi mu omogućile da preuzme Vračar.

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

22:36

LDP: Neostvarene ambicije DJB na Vračaru

Kako je saopštio LDP, pokret Dosta je bilo sada pokušava da okrivi nekog trećeg zbog svojih ambicija koje nisu ostvarene.

"Očigledno je da u rečniku Saše Radulovića postoji samo pitanje: 'A ko je koliko uzeo novca za određenu uslugu?'. Pitate šta smo dobili? Dobili smo 30 dana koji su potrebni da bi se dobila skupštinska većina koju građani očekuju. Demokratska stranka i Srpska napredna stranka treba što pre da naprave kompromis koji ne podleže nikakvim uticajima Radulovića i njegovih muzikanata", navodi se u saopštenju LDP-a.

"Odbornik Liberalno demokratske partije je uradio jedinu ispravnu stvar koja je u tom trenutku bila moguća i sprečio da Vračar upadne u vrtlog trgovine i ucena. Održao je mogućnost da se prolongiranjem roka od mesec dana napravi skupštinska većina koja odgovara volji birača", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: