Smenjen direktor programa RTV

Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine saopštio je da je jednoglasnom odlukom smenio direktora programa RTV-a Slobodana Arežinu.

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

21:34

Smenjen direktor programa RTV
Foto: Thinkstock

Saopšteno je i da je raspisan konkurs za novog direktora programa

Upravni odbor je odluku o smeni Arežine doneo zbog utvrđenog pada gledanosti televizijskog programa i nepostojanja Plana proizvodnje i emitovanja programa RTV-a za 2016. godinu, kao jednog od bitnih dokumenata vezanih za rad pokrajinskog javnog servisa, navedeno je u saopštenju.

Novi direktor programa Radio-televizije Vojvodine biće izabran na konkursu koji je raspisan, a do tada će vršilac dužnosti direktora programa biti Slavica Subotić Braun, kaže se u saopštenju.

Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine zahvalio se Slobodanu Arežini na dosadašnjem radu i poželeo mu uspešan nastavak karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: