Pristiže pomoć za somborskog Foresta Gampa

Lazar Rišar, talentovani somborski maratonac bez prihoda za život, nekoliko dana nakon objave o njemu na Fejsbuku dobio je skoro sve što mu je nedostajalo.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2015.

18:07

Default images
Foto: Milan Stjepanoviæ

Osim ljubavi, dobio je odeću (majice, košulje, džempere, farmerke, jakne, veš), obuću (duboke cipele), sportsku opremu (dukseve, trenerke, patike), toplu posteljinu i peškire, sredstva za higijenu, ogrev (drva), hranu, frižider, sto i stolice, naočare...

Takođe, Lazar je sve što mu je bilo premalo ili preveliko složio u tri kutije i odneo u somborski Crveni krst.

Na njegovu adresu poslednjih dana stiglo je na desetine paketa, a na računu je prikupljena polovina sredstava (do sada preko 5.000 evra) za kupovinu skromnije kućice ili garsonjere u Somboru.

Ukoliko pomoć bude nastavila da pristiže ovim tempom, Lazarev problem biće rešen najkasnije za nekoliko sedmica.

Podsećamo, mladi sportista redovno, svakog jutra u pet časova trči svoju dnevnu 35-kilometarsku relaciju, od Sombora do Apatina i nazad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: