Niš dobio grejanje, KŠ večeras

Kruševljani bi oko 19h trebalo da dobiju grejanje posle čišćenja sistema od mulja i peska. Kvar u Nišu je otklonjen, samo u pojedinim zgradama nema grejanja.

Izvor: B92, RTS

Petak, 24.10.2014.

09:19

Default images

Oko 80% korisnika u Kruševcu juče je ostalo bez daljinskog grejanja kada je eksplodirala pumpa zbog nanosa peska i mulja. Tokom noći ekipe su čistile su i ispirale toplovodni sistem, koji je ceo bio pun peska i mulja. Posao se nastavlja i danas, izjavio je za B92 direktor kruševačke Toplane Dragan Azdejković.

"Očekujemo da će između 19 i 20h večeras radijatori biti topli", rekao je Azdejković.

Vrtići se zagrevaju uz pomoć grejalica i klima. U školama je ovog jutra toplo, ali još uvek se ne zna da li će i popodnevne smene imati nastavu. I bolnica se dogreva uz pomoć klima, javio je ranije RTS.

U Nišu u većini domaćinstava koja imaju daljinsko grejanje danas su radijatori topli, izjavila je za B92 Milena Pavlović iz niške Toplane.

"Tokom noći otklonjen je kvar u toplovodnom sistemu. Samo delovi pet ulica u centru Niša nemaju grejanje zbog toga što sistem još nije profunkcionisao u potpunosti, što je uobičajeno na početku svake grejne sezone", izjavila je Pavlovićeva.

Takođe, u Nišu nekoliko zgrada i tržni centar Zona 3 nemaju grejanje zbog toga što im je, zbog neplaćenih računa, isključena struja.

Više o tome u prilogu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: