Danska:Protest zbog zabrane dojenja

Stotine majki s bebama protestovalo je u Kopenhagenu jer je odbijena žalba jedne majke na vlasnika kafića koji joj nije dozvolio da podoji bebu u njegovom kafeu

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.06.2013.

18:56

Default images

Protest nekoliko stotina majki i beba je održan danas po podne ispred Skupštine grada Kopenhagena, zbog odluke Državnog odbora za ravnopravnost građana o dojenju beba u ugostiteljskim objektima.

Odbor je nedavno odbacio žalbu jedne majke na vlasnika kafea koji joj nije dozvolio da podoji svoji bebu u njegovom kafeu, što je izazvalo široku debatu u danskoj javnosti.

Na skupu pod nazivom "To su samo grudi", majke koje su sedele na glavnom gradskom trgu sa svojim bebama u rukama oštro su kritikovale odluku Odbora i dojile bebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: