PUPS: Izbori bespotrebna avantura

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić izjavio je da bi raspisivanje izbora sada bilo štetna i bespotrebna avantura.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

14:40

Default images

"U ovom trenutku raspisivanje izbora bi bilo štetna i bespotrebna avantura, ali ukoliko ih raspišu, ići ćemo na izbore", rekao je Krkobabić Tanjugu.

Lider PUPS-a je naglasio da ih on ne bi raspisivao, ali da će njegova partija učestvovati na izborima ukoliko takva odluka bude doneta.

Iz vladajuće SNS najavljuju da bi o vanrednim izborima moglo da se razgovara, sudeći po činjenici da mediji, ali i deo zvaničnika iz vladajuće koalicije već duže vreme istupaju u javnosti na tu temu, posebno sa intzenziviranjem borbe protiv korupcije. Suština tih istupa je da vanredne izbore niko ne isključuje, da ih se niko ne boji, ali da u ovom trenutku nisu potrebni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: