Nove pretnje na Fejsbuku

Poslaniku G17 plus u Skupštini Vojvodine Danetu Pribiću danas su na društvenoj mreži Fejsbuk upućene pretnje, saopštio je G17 plus.

Izvor: B92

Petak, 21.05.2010.

22:29

Default images

Osoba pod pseudonimom "Rodoljub Serbski" pozivao je Pribića na fizički obračun i vređala ga na nacionalnoj, političkoj i ličnoj osnovi, navodi se u saopštenju.

Pribić je MUP-u Srbije, Sekretarijatu u Novom Sadu, podneo krivičnu prijavu protiv osobe koja se predstavlja kao "Rodoljub Serbski".

Stranka G17 plus osudila je napad na Pribića i zatražila od državnih organa da preduzmu sve mere da se osoba koja je uputila pretnje identifikuje i procesuira.

"Svi nosioci javnih funkcija, kao i građani cele Srbije, moraju da budu zaštićeni od činova agresije. Raspirivanje nacionalne, verske i svake druge netrpeljivosti je nedopustivo i kažnjivo i ovakvo ponašanje u Srbiji se mora zaustaviti", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: