Tajni snimak otkrio: Medicinska sestra "vakcinisala" antivaksere u maramicu VIDEO

Policija u Palermu uhapsila medicinsku sestru koja je lažirala davanje vakcine antivakserima kako bi dobili sertifikate za putovanja i ulazak u objekte.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.01.2022.

11:21

Tajni snimak otkrio: Medicinska sestra
Tanjug/AP Photo/Juan Karita

Istražioci su koristili skrivene nadzorne kamere kako bi snimili 58-godišnju ženu koja je radila kao medicinska sestra u Palermu.

Video-snimak, koji je postao viralan na društvenim mrežama, prikazuje zdravstvenu radnicu kako puni vakcinu, a zatim prazni njen sadržaj u maramicu pretvarajući se pritom da je ubrizgava u ruku antivaksera, prenosi Klix.ba. Ova 58-godišnjakinja je uhapšena zbog sumnje da je počinila prevaru, a italijanska policija tvrdi kako je čak i buster doza koju je davala – lažna.

Ovo nije prvi put da je neka od medicinskih sestara uhapšena u Italiji zbog sumnji da je lažirala davanje vakcina antivakserima.

Desetine lekara i sestara uhapšeni su jer su naplaćivali po 400 evra za ovakve usluge. Prema informacijama koje su istražioci prikupili na terenu, antivakseri ove potvrde zovu "superzelena karta" i spremni su platiti i do nekoliko stotina evra za njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: