Utorak, 22.06.2021.

12:12

Mediji: Uhapšena pomoćnica ministra, uskoro još privođenja

S.S., pomoćnica ministra prosvete i vlasnica jedne velike građevinske firme, uhapšena je u velikoj akciji policije.

Izvor: Kurir

Mediji: Uhapšena pomoćnica ministra, uskoro još privođenja
Depositphotos/emevil

Kako prenose mediji, sumnjiči se za zloupotrebe oko tendera vezano za izgradnju škole u vreme dok je ministar prosvete bio Mladen Šarčević.

Akcija policije i Specijalnog tužilaštva još traje, očekuju se nova privođenja. Ministarstvo prosvete: Pomoćnica razrešena dužnosti 14. januara

Odlukom Vlade Srbije, S. S. razrešena je funkcije pomoćnika ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 14. januara ove godine, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete.

Ona je na mesto pomoćnika ministra za učenički i studentski standard i investicije, imenovana u vreme mandata prethodnog ministra, kaže se u saopštenju.

Prema ranijim navodima medija, pomoćnica ministra prosvete i vlasnica jedne velike građevinske firme S.S, uhapšena je u velikoj akciji policije.

Kako navode, S.S. se sumnjiči za zloupotrebe oko tendera u vezi sa izgradnjom škole u vreme dok je ministar prosvete bio Mladen Šarčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: