SPO: VOJVODINI AUTONOMIJA, ALI SAMO U SRBIJI

Izvor: B92

Subota, 16.12.2000.

16:48

Default images
Srpski pokret obnove se zauzeo za siroku autonomiju Vojvodine, ali i da ona bude neodvojivi deo Srbije. Na sastanku svih poslanickih kandidata SPO iz Vojvodine u subotu je zakljuceno da je "SPO za ekonomsku, politicku, teritorijalnu, kulturnu i etnicku samosvojnost Vojvodine, koja ce i ekonomski i politicki i teritorijalno i kulturno i etnicki biti neraskidivi deo Srbije", navodi se u saopstenju te stranke. Kako prenosiBeta, domacin skupa bio je Djordje Gacic, gradonacelnik Sremskih Karlovaca i clan Glavnog odbora SPO. Sastanku su prisustvovali i clanovi Predsednistva SPO Tomislav Jeremic i Aleksandar Cotric.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: