Ponedeljak, 01.06.2020.

13:25

"Nekoliko državljana Srbije vraćeno sa crnogorske granice bez objašnjenja"

Danas su se u medijima pojavile infromacije da ni uz negativan test državljanima Srbije nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

Izvor: B92

Depositphotos/xload

"Bilo je nekoliko onih koji su vraćeni sa granice bez ikakvog objašnjenja", navodi reporter TV Prve.

Kako se dalje navodi, granica Crne Gore i Srbije je trenutno pusta, a najveći problem imaju građani koji žive uz granicu dve države zbog karantina koji je obavezan.

Danas stižu i prvi tursiti.

Podsetimo, od ponoći je Crna Gora otvorila sve granice sa susednim državama i sa Srbijom, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina ili bez pi-si-ar testa i dalje nema Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: