"Razgovarala sam s Vučićem o Kosovu, nije slabost..."

Zalaganje Srbije za kompromisno rešenje u vezi s Kosovom ne treba tumačiti kao slabost, već je to pokazatelj ozbiljnosti i jačine države.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

16:35

Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

To je izjavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

"Čini mi se da je u ovom trenutku jedino Beograd spreman za otvorene razgovore i kompromis, i ne bih volela da se to što smo mi otvoreni za kompromis smatra našom slabošću", rekla je Brnabićeva na otvaranju pogona ;za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacija Srbije u Rači.

Ona je navela da je jutros kratko razgovarala s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o jučerašnjem dijalogu u Briselu i da su ocenili da su ti razgovori bili jako teški.

"Vlada Srbije će stati uz predsednika i daće mu punu podršku u daljem dijalogu", kazala je premijerka.

Vučić izjavio je u nedelju uveče u Briselu da je dogovoreno da svi problemi moraju da se rešavaju u miru, uz međusobno poštovanje i garantovanje bezbednosti i sigurnosti građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: