Policajka iz vozila ubijenog suspendovana, "krila pištolj"

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića biće suspendovana i biće krivično gonjena zbog sumnje da je ometala pravdu.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

15:44

Policajka iz vozila ubijenog suspendovana,
Foto: Tanjug

Kako je objavio MUP, službenica je bila u društvu ubijenog državljanina Crne Gore koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom, a sumnjiči se da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj. Policija je tokom uviđaja pronašla oružje u kontejneru u blizini mesta ubistva.

Osim krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Baltić je ubijen 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj je verovatno živeo, kada su ga ispred vrata od garaže izrešetali napadači.

Kako su ranije objavile "Novosti", policijska službenica koja je bila sa njim u vozilu je bila "kuma njegove supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: