“Čudo iz Kraljeva”: Lokalni front ušao u parlament

Grupa građana iz Kraljeva okupljena pod imenom Lokalni front saopštila je da su prebrojali glasove sa oko 60 odsto biračkih mesta i osvojili 7 procenata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.04.2016.

02:04

“Čudo iz Kraljeva”: Lokalni front ušao u parlament

Kako navode, broj će malo i odstupiti do kraja prebrojavanja, “ali jedno je sigurno”.

“U Kraljevu će pristojni i obrazovani ljudi konačno imati svoje predstavnike u gradskoj skupštini”, navodi se na Fejsbuk stranici Lokalnog fronta.

Osim toga, oni su na tom statusu stavili heštegove #mogućeje i #čudoizkraljeva.

Za sebe kažu da su slobodnomisleći građani i građanke Kraljeva organizovani u u široku asocijaciju pod nazivom Lokalni front, kao i da su okupljeni oko zajedničke ideje i borbe za dekorupciju društva, strogo poštovanje zakona i procedura u radu svih organa lokalne uprave, javnih preduzeća i institucija grada.

“Zalažemo se za apsolutnu transparentnost i dostupnost informacija predviđenih zakonom, kako o načinu odlučivanja pri realizaciji konkursa za zapošljavanje, tendera, javnih nabavki i i svih drugih informacija od javnog značaja. Pratimo rad službenika da procenimo da li su sposobni i dostojni da nam služe. I mi ćemo služiti. Svojim sugrađanima i svima koji žele da njihov život učine kvalitetnijim i dostojanstvenijim”, navodi se na njihovoj Fejsbuk stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: