Ponedeljak, 04.12.2023.

22:34

Vučić poručio građanima: Jedan klik je dovoljan da vidite zašto Srbija ne sme da stane VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije na profilu "jasamaleksandar" na TikToku sa jednom molbom.

Izvor: B92

Vučić poručio građanima: Jedan klik je dovoljan da vidite zašto Srbija ne sme da stane VIDEO
Printskrin: Instagram/avucic

Naime, on je pozvao sve građane da posete predizborni sajt liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

"Ovo je super, pritisneš dugme... Čak i ja tehnički nepismen mogu da vidim i da saznam, da se podsetim koliko smo toga uradili, šta je to što smo zajedno napravili. Ali ono što je mnogo zanimljivije, ukoliko odustanemo, ukoliko budemo mislili da će neko drugi umesto nas da rešava probleme, odustanete i odjednom se vratite u prošlost, zakatančene fabrike, bezbroj problema i sve ono kroz šta smo prolazili pre petnaest i dvadeset godina. A pošto je to nešto što nećemo da prihvatimo, zato ću ja da pritisnem ovo dugme", kaže Vučić.

"Jedan klik je dovoljan da biste videli zašto Srbija ne sme da stane", napisao je Vučić na TikToku.
@jasamaleksandar Jedan klik je dovoljan da biste videli zašto Srbija ne sme da stane. #srbijanesmedastane #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: